Automobilová elektronika


logo
Posledni aktualizace 13.07.2019
audi mitsubishi citroen skoda lancia
odborné poradenství při koupi vozu 1/4Problém s motorem?
odborné poradenství při koupi vozu 2/4Parkování bez stresu?
odborné poradenství při koupi vozu 3/4Telematika
odborné poradenství při koupi vozu 4/4Ztracené klíče?
 

 

Služby Autoklíče  Servis nez.topení 

Datalogger LM-2 je špičkový nástroj pro kompletní měření a vyhodnocování dat o složení zápalné směsi spalovacích motorů.


* Zvládne každý motor!
LM-2 poskytuje opravdu spoustu nastavení a tak je možné připojení na opravdu jakýkoliv motor, bez rozdílu počtu válců (1/2/3/4/5/6/8/12 válců), bez rozdílu spalovaného paliva (Benzín, Nafta, LPG, CNG, E85, Methanol), bez rozdílu systému tvorby zápalné směsi (karburátor(y), 1.bodové vsřikování, 4.a více bodové vstřikování, turbomotory)

* Připojení k továrnímu systému vstřikování? Žádný problém!
LM-2 je možné připojit i k moderním systémům motormanagmentu, bez jeho negativního ovlivnění (zápis závady v ŘJ apod). Namísto původní lambda sondy se umístí měřící sonda pro LM-2 a toto zařízení navíc převede na výstup OEM signál pro ECU.


innovate motorsport sada     innovate motorsport zařízení


* Signály otáček, zatížení, atd.
LM-2 umí nepřeberné množství nastavení vstupů, pro prakticky všechny známé a použiváné systémy továrních snímačů. U modernějších aut se navíc nemusí fyzicky připojovat, ale zařízení si je umí snadno načítat "real-time" z OBD zásuvky.

innovate motorsport graf     innovate motorsport tabulka


Krátkou jízdní zkouškou se tak získají velmi cenné data, ze kterých lze dovodit důležitá fakta o chodu motoru, např. lze poznat motor, který má upravený software. Největší význam má ovšem pro motory, které prošly nějakou fyzickou úpravou pro zvýšení výkonu. U těchto lze zjistit např. nedostatečně dimenzované vstřivací trysky, nebo nesprávné nastavení plně programovatelné ŘJ. Výkonný software potom dokáže sesbírané data vyhodnocovat v režimu OFFLINE, ve velmi přehledné grafické podobě (tabulky, grafy, ukazatele, střední hodnoty, minimální hodnoty, maximální hodnoty, přepínat mezi sebou jednotlivé jízdní zkoušky). Lahůdkou například je vykreslení naměřené 3D palivové mapy, nebo výpočet optimální délky vstřikování podle požadavku "TARGET AFR".


 


 


 

   bosch valeo magnetimarelli ngk siemens hella varta
   Copyright © 2024 elantronic.cz, Webdesign a Tvorba www stránek by Cproduction.cz


   

tonda.liska(zavinac)gmail.com      77 66 33 158

Magický Zlín Svobodní